Hangtechnikai eszközök beszerzése

A kedvezményezett neve:
Lajosmizsei Kultúrapártoló Alapítvány
A projekt címe: Hangtechnikai eszközök beszerzése
A szerződött támogatás összege: 14.999.658,- Ft
A támogatás mértéke:100%
Projekt megvalósítás kezdete: 2019.10.01.
Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.10.31.
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja korszerű mobil hangtechnikai eszközök beszerzése, mely azért fontos, hogy az alapítvány által megszervezett, valamint társszervezőként szervezett programokon a koncertek és előadások meghatározóbb élményt nyújtsanak a közönségnek. A pályázaton beszerzett eszközökkel hozzájárulunk a megújuló művelődési ház és könyvtár Színháztermének hangélményének fokozásához. Mivel az alapítvány székhelye a művelődési ház ás könyvtár épületi, ezért a pályázat keretin belül beszerezett eszközök tárolása is az épületben valósulna meg.
Az alapítvány többféle rendezvény házigazdája és társzervezője civil szervezetekkel, vagy helyi intézményekkel együtt. Több hagyománnyá vált rendezvényen szükség van több helyszínen történő hangosításra, melyet eddig a művelődési ház és könyvtár technikájával oldottunk meg. Sajnos ezek az eszközök elavultak, és csak részben mobilok, így nem tudjuk biztosítani több külső és belső helyszín hangosítását. A saját eszközök valamint a művelődési ház és könyvtár eszközeinek közös használata több lehetőséget nyújtana a programszervezésben.
A projekt előkészítése közben felmértük a helyi igényeket. Egyeztettünk a művelődési ház és könyvtár Színháztermének felújításának tervezőivel, az intézmény vezetőjével és technikusával, hogy az általunk pályázott, beszerezni kívánt eszközök megfelelőek legyenek az új rendszerhez.
A projekt Lajosmizse város teljes lakosságát, a fiatalokat, időseket, aktív és inaktív személyeket érinti. Befolyásolja még a településen működő intézmények, civil szervezetek programmegvalósítási lehetőségeit.
Projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00419


Az oldal Mozilla Firefox v. 2.0.0.11-re optimalizálva. Ajánlott felbontás: 1024*768