Fénytechnikai eszközök beszerzése

A kedvezményezett neve:
Lajosmizsei Kultúrapártoló Alapítvány
A projekt címe: Hangtechnikai eszközök beszerzése
A szerződött támogatás összege: 13.914.120,- Ft
A támogatás mértéke:100%
Projekt megvalósítás kezdete: 2019.10.01.
Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.10.31.
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja korszerű mobil fénytechnikai eszközök beszerzése, mely azért fontos, hogy az alapítvány által megszervezett, valamint társszervezőként szervezett programokon a koncertek és előadások meghatározóbb élményt nyújtsanak a közönségnek. A pályázaton beszerzett eszközökkel hozzájárulunk a megújuló művelődési ház és könyvtár Színháztermének fényélményének fokozásához. Mivel az alapítvány székhelye a művelődési ház ás könyvtár épületi, ezért a pályázat keretin belül beszerezett eszközök tárolása is az épületben valósulna meg. A korszerű, mozgatható fénytechnikai eszközök lehetővé teszik az események archiválását, mely jelen esetben nagyon nehézkes, az elavult világítástechnika miatt.
Az alapítvány többféle rendezvény házigazdája és társzervezője civil szervezetekkel, vagy helyi intézményekkel együtt. Több hagyománnyá vált rendezvényen szükség van több helyszínen történő világosításra, melyet eddig a művelődési ház és könyvtár technikájával oldottunk meg. Sajnos ezek az eszközök elavultak, és részben mobilok, így nem tudjuk biztosítani egyszerre több helyszín megvilágítását. A saját eszközök valamint a művelődési ház és könyvtár eszközeinek közös használata több lehetőséget nyújtana a programszervezésben.
A projekt előkészítése közben felmértük a helyi igényeket. Egyeztettünk a művelődési ház és könyvtár Színháztermének felújításának tervezőivel, az intézmény vezetőjével és technikusával, hogy az általunk pályázott, beszerezni kívánt eszközök megfelelőek legyenek az új rendszerhez.
A projekt Lajosmizse város teljes lakosságát, a fiatalokat, időseket, aktív és inaktív személyeket érinti. Befolyásolja még a településen működő intézmények, civil szervezetek programmegvalósítási lehetőségeit.
Projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00418


Az oldal Mozilla Firefox v. 2.0.0.11-re optimalizálva. Ajánlott felbontás: 1024*768